Diskuse

Zásah Vojenské policie v České televizi připomíná praxi StB

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

echo.3

15. 3. 2011 16:46
Vcelku realistický pohled

Karma!

Ještě, co s tím dělat, pane Bublane? Poslanci a senátoři by měli něco konat, jinak to může všechno dopadnout špatně.

0 0
možnosti
D

dr.Dvojka

15. 3. 2011 11:26
a co Hučín a Czechtek ve Vašem podání?

zoufalý text, pane nejhorší exministře vnitra ČR, promeškal jste dobrou příležitost mlčet, ale to vám nedošlo, protože jste osobnostní mimoň, naprosto se nehodící na jakoukoliv silovou funkci.. a nehodící se do politiky vůbec, ale to moc dobře uvnitř sám sebe víte, jenomže co dělat, když nic jiného pořádného neumím, že? lítost nad vámi, paneRv

0 0
možnosti
RF

franc@fírek nevl.dvojče

14. 3. 2011 23:56
Bývalí soudruzi, StB a tajní, mají svoje přátele všude!!!

Ti se snaží, šířit polopravdy, zlehčovat vážné situace a kauzy, zesměšňovat a dehonestovat své politické protivníky, oponenty a jiné nepohodlné osoby nebo zástupce občanských iniciativ a sdružení, zamlčovat pravdivé skutečnosti a v neposlední řadě cíleně provokovat.  Činí tak různými, dnes již sofistikovanými způsoby včetně infiltracemi do medií, na internetové blogy a diskuze.

Takoví jedinci bez zábran obhajují například i bezprecedentní zásah ozbrojených složek v České televizi, podobným způsobem, jako například autoři blogů, F.Matějka, J.Hermánek, případně J.Havránek.

Co o těchto  lidech víme? Čí hájí zájmy, kdo a jaké zájmové skupiny za nimi ve skutečnosti stojí? Demokracie se posunuje do stavu ohrožení. Bývalá StB nespí, její agenti a spolupracovníci stejně tak. Jen pro příklad, bloger J.Hermánek.

 http://www.cibulka.com/cgi-bin/det_os.exe?id=W26587

0 0
možnosti
CC

cekon

14. 3. 2011 21:48
Policie je policie

a tu musí každý občan v rámci zákona respektovat. Pokud ne vystyvauje se sankci nebo podobnému zásahu, co myslíte, že by se stalo např. v tomto případě v Německu nebo USA? Taky by tam takto plakal bývalý ministr vnitra? Jak může  ministr vnitra psát takové plky? To kde jsme se stavem zákona v naší zemi je taky Vaše zásluha pane Bublan. Na zásahu nebylo nic mimořádného. Jen byl důraznější, což bylo samozřejmě potřeba, aby příslušné pisálky přesvědčil o respektu k zákonu...Ale tomu asi nebudetre nikdy rozumět ...

0 0
možnosti
JZK

Leva

14. 3. 2011 17:55
Nedoučený farář

Tak nás dnes poučuje nedoučený farář. Neuvedl však, že česká tevize, plná bývalých komunistů a svazáckých funkcionářů, je pátou kolonou a spolupracuje s jistou rozvětkou. S kterou, si sami doplníte. Aby agenti nemuseli okatě kontaktovat Krejčíka, tak to vzali přes ČT. Proto ten pokřik levičáků.

0 0
možnosti
MTS

Ma Te S

14. 3. 2011 17:32
Souhlas BUBLO

R^

0 0
možnosti
MV

base

14. 3. 2011 16:45
Ač nerad,

musím souhlasit.

0 0
možnosti

PetrP7

14. 3. 2011 16:42
Ale ale, pane Bublane...

...za časů StB byste o tom mohl takto blogovat???8-o

0 0
možnosti
ZP

Redfearn

14. 3. 2011 16:42
Inventura

Mě by zajímalo, jestli se u podobných akcí pořizuje inventární seznam zabavených věcí????

0 0
možnosti
Č

Čaník

14. 3. 2011 16:40
Jsem zklamán

Pane Bublane. Jsem jen o něco málo starší než Vy, taky jsem si něco prožil, ale Vaše pochybnosti o dodržování zákonů - pravidel hry - z hlediska nějaké doby, nějakého činu, nějaké instituce atd. se mi vůbec nelíbí. Máte právo na svůj názor, ale já taky. Přeji pevné zdraví a dobrou mysl.:-)

0 0
možnosti